Skyltar

På Skyltcentralen tillverkar vi skyltar för alla tillfällen och behov. Hos oss väljer du själv hur delaktig du vill vara i processen. Välj att designa din skylt själv i vårt designverktyg direkt på webben, skicka färdiga original till oss eller låt oss ta fram ett designförslag åt dig. Du väljer själv! Nedan finner du mängder av skyltidéer och materialbeskrivningar.

Namnbrickor

Dörrskyltar

Arbetsmiljöskyltar

Vägskyltar

Övervakningsskyltar

Trivsel & ordningsskyltar

Parkeringsskyltar

Fasadsiffror

Taktila skyltar

Namnskylt vård

Lekande barn-skyltar

Varför välja Skyltcentralen?

Skyltcentralen är ett skyltföretag i Stockholm som tillverkar prisvärda skyltar för alla behov. Från vårt breda sortiment beställer kunder från hela landet allt från dörrskyltar i mässing, märkskyltar för El- och VVS-företag till stora fasadskyltar. Hos oss är beställningsprocessen enkel, och du väljer själv hur delaktig du vill vara. Designa din skylt direkt på vår hemsida eller låt oss ta hand om hela processen, du väljer själv!

Beställ själv på webben
Vi har utvecklat ett användarvänligt beställningsverktyg, där du som kund helt själv kan göra din beställning. Om du vill, hjälper våra layoutmallar dig igång att skapa din skylt precis så som du vill ha den. När du är nöjd, lägger du din order i varukorgen och betalar direkt här på sajten på kort eller via faktura. Din order går sedan direkt till vår produktionsanläggning och skickas sedan till dig. Vi vidareutvecklar ständigt vårt beställningsverktyg och vår målsättning är att inom kort kunna erbjuda hela vårt sortiment för direktbeställning via webben.

Skicka in färdigt original
Föredrar du att själv designa dina skyltar i exempelvis Illustrator eller Corel draw går det självklart utmärkt att skicka dina original direkt till oss. Skicka jobbet till oss så ger vi dig snabbt en prisuppgift. Låter allting bra lägger vi ordern för produktion.

Låt oss designa
Vi hjälper gärna till i hela processen för kunder som föredrar det. Beskriv dina behov och idéer och låt oss skapa ett designförslag åt dig. När du är nöjd, producerar vi dina skyltar och skickar till dig.

Aluminiumskyltar

Plastskyltar

Mässingsskyltar

Akrylskyltar

Vilket material skall jag välja?

Vi tillverkar skyltar i en mängd olika material som du finner här ovan. Inget är egentligen bättre än det andra utan varje material passar en skylt för ett visst behov. Ibland styr priset, ibland hållbarheten, ibland utseendet. Klicka på respektive material ovan för att läsa mer om dess egenskaper. Hör gärna av dig så hjälper vi till!