Lägenhetsnummerskyltar

Märkningen av lägenhetsnummer skall vara tydlig och permanent. Skyltcentralen levererar lasergraverade lägenhetsregisterskyltar som du själv bestämmer storlek och utseende på. I vårt enkla beställningssystem väljer du enkelt färger, form och typsnitt för dina lägenhetsnummer skyltar.

Beställ dina lägenhetsnummer av Skyltcentralen

Designa skyltarna i ett utseende som passar dörrarna i just er fastighet. Vi erbjuder mängder av materialfärger och typsnitt. Skyltarna tillverkas i ett mycket slitstarkt plastlaminat i akryl och fästes med skruv eller genom dubbelhäftande baksida. Vår laser skär ut skyltarna direkt ur materialet vilket möjliggör en helt valbar form och storlek.

Hur är lägenhetsnummer uppbygda?

Vid första anblick kan tyckas att lägenhetsnumren inte har någon bakomliggande logik, men systemet är faktiskt ganska enkelt.


Numren består av fyra siffror. Våningsplanet anges av de två första siffrorna och den våning som entrén ligger på döps till 10. Numret ökar sedan med 1 för varje våningsplan upp i huset man kommer, dvs 11, 12, 13 osv. Har huset källare, kallas dessa våningsplan för 09, 08 osv.


De efterföljande två siffrorna anger lägenheterna. Den lägenhet som ligger först till vänster om trappan får numret 01. Man fortsätter sedan medsols, så nästa får 02 osv.

Tänk på att många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har interna lägenhetsnummer, som bland annat används för pantsättning och administration. Dessa nummer är oftast mycket äldre än de fyrsiffriga lägenhetsnumren och används oftast parallellt.

Behöver du hjälp? Så här går det till!

1) Hör av dig!

Vi hjälper dig med materialval och storlek. Skicka så mycket information som du har så tar vi tillsammans fram en skylt efter dina behov.

2) Prisförslag

Hos Skyltcentralen skall du alltid vara trygg med vad det kommer kosta. Därför börjar vi alltid med att ge dig ett pris, så du kan fatta beslut ifall du vill gå vidare med beställningen eller inte.

3) Korrektur

Ett korrektur är en digitalskiss av skyltarna, där kan du komma med feedback och korrekturläsa så inget har blivit fel.

4) Leverans

Efter godkänt korrektur går skylten vidare till produktion och så fort den är producerad skickar vi skylten till dig.

Thanks!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required