Akrylskyltar

Skyltcentralen kan skära och trycka akrylskyltar i alla storlekar och färger. Med hjälp distanser kommer skylten ut en bit från väggen och skapar ett djup i motivet. Vi trycker ditt motiv direkt på plexiglaset med UV-printer i mycket hög upplösning, vilket ger ett fantastiskt resultat. Är du på jakt efter en företagsskylt är akrylskylt ett bra val!

Transparent eller färgad bakgrund

Distanser eller skruvhål


Lite mer läsning


En akrylskylt, eller plexiglasskylt som också är ett vanligt förekommande begrepp, är ett modernt och elegant val för t ex entréskyltar, logoskyltar, informationsskyltar och kontorsskyltar. Dessa skyltar passar bra i klassiska miljöer såväl som i moderna fastigheter.

Storlek och tjocklek
Våra plexiglasskyltar kan tillverkas i från små, decimeterstora storlekar upp till flera meter. Vanligaste tjockleken är 5 mm men för de kunder som önskar en massivare skylt erbjuder vi även 10mm.

Form och utseende
Variationerna och valmöjligheterna är oändliga. Vi trycker akryl skyltar direkt på baksidan av materialet, i hög upplösning med UV-printer. Denna moderna tillverkningsmetod möjliggör i princip vilka motiv som helst. Transparent eller färgad bakgrund? Du väljer! Något som blivit allt vanligare på sistone är print av fotografier i inredningssyfte. Materialets högblanka yta ger då en häftig effekt.

Efter print, fräser ut skyltarna i vårt fräsbord. Tack vare detta kan vi göra dem i princip i vilken form som helst. Vanligaste formerna är givetvis kvadratiska och rektangulära skyltar, men vi har även gjort t ex runda, ovala och stjärnformade lösningar.

Vill man addera ytterligare exklusiv känsla till sin skylt erbjuder vi diamantpolering av kanterna, vilket gör dem blanka.

Fästmetod
Vanligaste fästmetoden för en akryl skylt och plexiglas skylt är väggdistanser, men det går även att montera dem med dubbelhäftande. Detta brukar vara en bra lösning i känsliga miljöer. Tänk dock på att bakgrunden då inte kan vara transparent.

Oavsett om du vet exakt vad du vill ha, eller behöver hjälp att diskutera ditt skyltbehov, är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Tillsammans tar vi fram en lösning som passar ditt skyltbehov!

Behöver du hjälp? Så här går det till!

1) Hör av dig!

Har du specialbehov eller bara vill ha hjälp. Vi hjälper dig med materialval och storlek. Skicka så mycket information som du har så tar vi tillsammans fram en skylt efter dina behov.

2) Prisförslag

Hos Skyltcentralen skall du alltid vara trygg med vad det kommer kosta. Därför börjar vi alltid med att ge dig ett pris, så du kan fatta beslut ifall du vill gå vidare med beställningen eller inte.

3) Korrektur

Ett korrektur är en digitalskiss av skyltarna, där kan du komma med feedback och korrekturläsa så inget har blivit fel.

4) Leverans

Efter godkänt korrektur går skylten vidare till produktion och så fort den är producerad skickar vi skylten till dig.

Thanks!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required