Vårt syfte

Skyltcentralen hjälper dig hitta rätt skylt

Om oss

För oss på Skyltcentralen är det viktigt att era skyltar håller högsta kvalitet och fyller önskad funktion. Samtidigt ska det vara enkelt för er som kund att beställa just de skyltar som ni är i behov av.

På vår hemsida beställer du enkelt själv stora delar av sortimentet. Om ni istället skulle vilja ha vägledning finns vi här för att hjälpa er att ta fram den design som fungerar bäst för skyltens ändamål.

Vårt breda sortiment innefattar det mesta; allt från små namnbrickor till parkeringsskyltar, plexiglasskyltar, mässingsskyltar, dekaler och mycket mer.

Hos oss är alla välkomna att beställa skyltar och vi löser beställningar på allt från en enstaka skylt till tusentals skyltar.

Stor maskinpark

Vår maskinpark på Skyltcentralen består av flera högkvalitativa maskiner med mycket hög kapacitet. Detta ger oss möjligheten att trycka allt från den lilla till den stora skylten i flera serier. Tillverkningsmetod beror på material och användningsområde, på så sätt kan vi tillverka den skylt som passar er verksamhet allra bäst. Vår maskinpark består bland annat av: UV-printer, fräs- och skärbord, rullprinter, lasergravyr och fräsgravyr.

Enormt sortiment

Ta gärna en kik på våra färdiga lösningar! På vår sajt finner du mängder av skyltprodukter för specifika användningsområden.

Vi har t ex Parkeringsskyltar, nödutgångsskyltar, namnbrickor och skyltar för kameraövervakning. Sortimentet är enormt!

Hör av dig

Du är alltid välkommen att kontakta oss, vi kan ordna det mesta inom skyltar. Slå en signal eller skicka ett e-post.

info@skyltcentralen.se

+46 (0)8-12 200 100