Ventilbrickor med S-krok

Behöver du ventilbrickor? Då har du kommit rätt, Skyltcentralen lasergraverar 1,6mm tjockt plastlaminat för beständig märkning för elektriker och VVS-firmor. Valfri färg och storlek, standard är Ø 30mm och vit skylt med svart text. Den vanligast fästmoden för ventilbrickor är S-krok men vi levererar även med kulband och skruv om så önskas.

Användningsområde

Ventilbrickor används primärt av VVS-firmor för att märka ut ventiler, kranar, rör och slangar.

Material

Ventilbrickorna tillverkas av 1,6mm tjockt plastlaminat. Plastlaminatet består av två färger, en över- och underfärg. Det översta lagret med färg bränns bort med laser och underfärgen träder fram. Vanligaste färgen är vit skylt med svart text.

Fästmetod

Ventilbrickor fästs enklast med S-krok men kan även levereras med kulband.

Thanks!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

VARFÖR HANDLA AV OSS?

ENKELT ATT BESTÄLLA - Oavsett om du vill designa själv, maila, ringa eller posta din beställning så hjälper vi dig. Meddela oss hur du vill lägga din beställning så löser vi resten.

SNABB LEVERANS - Skyltarna är oftast de sista som skall fixas innan inspektion, därför vet vi att leveranstiden är viktig. Är det verkligen bråttom så sväng förbi oss och hämta din märkning direkt.

LEVERERAS PÅ ARK - Alla som har fått några hundra skyltar levererade osorterade vet vilken tidstjuv det är. Vi levererar dina skyltar på ark, så du enkelt får en överblick och kan bryta ut den skylten du behöver.

PRISET - Eftersom vi lasergraverar skyltarna kan vi producera många åtgången och skyltarna blir då billigare per styck. Ingen startkostnad eller minimum antal.