Behöver du märkning?

På Skyltcentralen tillverkar vi lasergraverade märkskyltar till installationer inom el, tele, larm och data. Genom att kontakta oss, beställer du enkelt den märkningen som krävs till dina projekt. Vi vet att tid är pengar, och levererar dem därför snabbt direkt till ditt företag.

Design

Vi utgår ifrån skyltlistan som du har skickat till oss antingen som text i ett mail eller en excel-lista. Vi förbereder storlek och informationen som skall graveras.

Produktion

Gravyroriginalet skickas sedan till lasermaskinen som graverar informationen och skär ut skyltarna ur plastarket.

Leverans

Skyltarna paketeras och skickas sedan. Mindre beställningar skickas som brev och kommer direkt i brevlådan och större beställningar skickas som företagspaket.

Thanks!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

VARFÖR BEHÖVS TEKNISK MÄRKNING?

En byggnad ser stor och stadig ut, men det som egentligen får den att fungera är hundratals små kablar, stora och mindre rör, ledningar och mycket annat. Allt detta ser man vanligtvis inte, men när något händer så blir alla medvetna om vad som ligger bakom driften. Med bra märkning av alla dessa mindre delar kan man ha full kontroll över allt som finns. Detta i sin tur underlättar både underhåll och reparationer, som utan märkning lätt kan bli en mardröm.

Elmärkning är en stor del av det hela, för här har man en stor mängd kablar på samma ställe. Det räcker med ett felaktigt klipp för att skapa stora problem. Med komponentmärkning kan varje liten del av installationen vara tydlig, vilket gӧr det så mycket lättare när man behöver utföra något arbete. Naturligtvis tar det tid att utföra denna märkning, men resultatet gör jobbet värt det. Det lättaste är att göra detta redan från början, när man bygger huset. Men det är aldrig för sent att ta tag i det hela, och lagarna runt omkring detta har också ändrats. Med EU och internationell standard har man fått nya riktlinjer som måste följas.

Ett företag kan spara stora pengar på att se till att märkning VVS, ventilation och kyla är på plats. Det räcker med ett litet fel för att hela driften ska stanna av, eller i alla fall vissa delar av den. Detta kostar pengar, ibland ganska stora summor beroende på felets natur. Reparationerna eller felsökningen kan ta dubbelt så lång tid, om inte mer, om de olika installationerna inte är märkta på rätt sätt. Det är bra mycket bättre att direkt kunna gå till problemets kärna, lösa det och komma igång igen.