Material

Vi erbjuder namnskyltar i lasergraverad plast samt färgtryckt mässing och aluminum. De vanligaste formerna finner du här.

aluminiumbricka_63x25mm

Aluminum Snyggt silverfärgat material som finns i en mängd former och storlekar.

mässingsbricka oval 63x32mm

Mässing Klassiskt material med snygg guldfärgad yta. Många utföranden och storlekar.

plastlaminat

Plastlaminat Prisvärt material som finns i många färger. Vi laserskär skylten vilket möjliggör i princip vilken form och storlek som helst.

Andra sorters namnskyltar

Varför beställa av oss?

Namnbrickor för alla verksamheter

Vi har lång erfarenhet av att leverera namnbrickor till en rad olika verksamheter. Våra kunder är allt ifrån vårdcentraler till restauranger, och vi erbjuder en mängd olika varianter och material.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret här på sidan, så tar vi tillsammans fram ett utseende på dina namnskyltar.

Produktion

Vi lägger din order för produktion.

Leverans

När skyltarna är färdiga postas de och droppar snart ner i din brevlåda.

Be om en offert

Eller ring oss
08-318702

OFFERTFÖRFRÅGAN

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Lite att tänka på

Det finns många situationer då en tydlig namnskylt är att föredra. Det kan vara på en arbetsplats, till exempel en butik eller en restaurang, där det är viktigt att personalens namn framgår tydligt. Namnbrickor används också i hög utsträckning på mässor eller av entrévärdar.

Fästmetoder
Namnskyltar i plast kan fästas på flera sätt. Det vanligaste sättet är den klassiska nålen, vilket är ungefär som en säkerhetsnål som sitter fast på namnbrickan. En på senare tid allt vanligare fästmetod är dock magneten. Den fungerar på så vis att man har en lös magnet som man placerar på insidan av tröjan, vilken håller fast namnbroschen. Detta är en fördel för plagg som man inte gärna sätter en nål i.

Namnskyltar används ofta inom sjukvården av t ex läkare, sjuksköterskor och sjukgymnaster där titel och namn brukar stå tydligt. Då är fästmetoden militärklämma inte helt ovanlig. Det innebär att det istället för en nål eller magnet, sitter en klämma fastsatt på namnskylten. Denna kan man sen fästa i t ex sin skjorta eller läkarrock.

Utformning
Innehåll som är vanligt på namnbrickor är förnamn, efternamn, titel, avdelning och företagsnamn. Många kompletterar dessutom med företagets logo, vilket kan bli riktigt snyggt. Lägg ett par minuter på att tänka på vad kunden faktiskt behöver veta. Är efternamnet viktigt i ditt sammanhang? I så fall skall det absolut stå med.

Hör av dig!
Vi hjälper gärna till och svarar på frågor inom allt som har med namnskyltar eller skyltar i allmänhet att göra. Slå oss en signal eller skicka ett e-post så lovar vi att göra vårt yttersta för att lösa era behov!