Förslag på Husskyltar

Exempelskyltarna nedan kan beställas, du kan även klicka skylten för att anpassa designen eller innehållet.

VARFÖR BESTÄLLA AV OSS?

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT!

Att välja och designa en husskylt som passar huset är inte det enklaste. Färger, former och materialval är närmast oändliga. Kontakta oss gärna, så tar vi fram några förslag som vi tror kan passa. Vill du ta hand om processen själv, kan du designa och beställa din skylt direkt i vårt onlineverktyg.

Steg för steg

Design

Du bestämmer själv design av din skylt med eller utan hjälp.

Produktion

Vi tar emot din order och skylten du beställt går direkt till produktion.

LEVERANS

När skylten är färdig postas den och droppar snart ner i din brevlåda.

Be om en offert

Eller ring oss 08-318702

OFFERTFÖRFRÅGAN

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Lite att tänka på

Det finns flera olika typer av husskyltar, här finns det helt klart utrymme för en personlig prӓgel. Till att börja med kan man välja en bakgrundsfärg som ӓr annorlunda, och som gör att skylten syns riktigt ordentligt. Eller så ser man till att matcha husskylten med fasaden i övrigt, det kan bli riktigt snyggt. Sedan finns det ett stort urval på bokstäver som också de kan skapa en unik skylt, vare sig man väljer snirkliga, gammeldags bokstäver eller moderna fyrkantiga. Med en avvikande färg på bokstäver och siffror kommer husskylten också att synas väl.

Naturligtvis går det att välja en traditionell skylt med vit bakgrund och svarta siffror, bland annat kanske grannskapet får avgöra detta. Många vill hålla en viss stil och har inte behov av att bli allt för personliga. Sedan är det ett val om man ska inkludera gatunamnet också på skylten eller bara ha husnumret. Detta är speciellt viktigt om det inte är helt uppenbart vilken gata man är på, eller om huset ligger mellan två gator. För att göra det snyggt men ändå personligt kan man skriva siffrorna med bokstäver istället för nummer, då finns det inget tvivel om vilket hus det är.

Förutom de vanliga husskyltarna som visar adressen så kanske man vill ge någon annan information eller uppmaning till besökarna. Det är trevligt med en Välkommen skylt redan på fasaden, eller kanske en fingervisning om att det finns en ringklocka till höger om porten. En del sätter upp en husskylt som visar att det inte är tillåtet att parkera cyklar eller rasta hundar precis utanför huset, och så vidare. Denna typ av skyltar behövs ofta när huset hyser en förskola eller liknande verksamhet. Några väl valda, snygga husskyltar kan vara precis vad som behövs. Man visar vilket hus det är, men också vilka regler som gäller.

En allt vanligare beställning är skylt grannsamverkan som visar på att detta är ett område där folk bryr sig om varandra.