Olika välkommen-skyltar

Mallar färdig att använda, tryck på designa själv för att anpassa ditt innehåll.

Varför köpa en skylt av oss?

Vi skräddarsyr en skylt för just ditt behov

En välkommenskylt kan vara så mycket. En liten dörrskylt i mässing till privatbostaden, en smidesskylt till gårdsbutiken eller en stor välkomnande akrylskylt med företagets logo. Vi har någonting som passar alla. Här på sidan har vi ett antal mallar du kan utgå från. Hittar du inte vad du söker är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Design

Du bestämmer själv designen av din skylt med eller utan vår hjälp.

Produktion

Vi tar emot din order och skylten du beställt går direkt till produktion.

Leverans

Så fort skylten är färdig läggs den på lådan och droppar snart ner i din brevlåda.

Be om en offert

Eller ring oss på 08-31 87 02

Offertförfrågan

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Lite att tänka på

Med en vӓlkommen skylt utomhus kan gӓsterna bilda sig en uppfattning redan innan de ringer på dӧrren eller stiger ӧver trӧskeln. Alla vӓlkomstskyltar bӧr vara personliga och inbjudande. Det vanliga ӓr att man bara skriver en dӧrrskylt vӓlkommen, men genom att lӓgga till lite extra information ger det ett ӓnnu bӓttre intryck. Ett exempel kan vara en personlig vӓlkomstskylt som också inkluderar namnet på familjen, doktorn, fӧrskolan eller vem man ӓn kommer fӧr att mӧta. Fӧrutom att det ӓr ett varmt sӓtt att ta emot gӓster så ӓr det ӓven ett sӓtt fӧr dem att veta att de kommit rӓtt.

Vissa tycker att en välkommen skylt med namn inte riktigt ӓr det sӓtt de vill ta emot folk, så istӓllet skriver de något roligt eller beskrivande fӧr familjen. Något typ: Dӧrren står alltid ӧppen fӧr våra vӓnner eller Kom in på din egen risk. Det kan kombineras med en vӓlkomstskylt dӧrr, det ena behӧver inte utesluta det andra. Eftersom det hӓr handlar om personliga skyltar, välkommen skylt dörr, så kan man gӓrna vӓlja en avvikande fӓrg på både bakgrund och bokstӓver. Naturligtvis måste det passa fӧretagets eller familjens image, men många tycker det ӓr trevligt att vӓlkomnas på ett annorlunda sӓtt.

På en välkommenskylt till ytterdörr ӓr det ӓven mӧjligt att lӓgga till en dekoration eller bild. En del vӓljer en symbol av fӧretaget, kanske dess logo. En blomma, ett hjӓrta- något som fӧrstӓrker intrycket av att man vӓlkomnar alla besӧkare. Vӓlkomstskyltar trӓ eller andra material passar alltid in och kan verkligen gӧra stor skillnad.