Varför beställa av oss?

Skräddarsydda toalettskyltar till ett bra pris

Alla våra produkter tillverkas på beställning och vi kan därför erbjuda närmast obegränsade möjligheter att anpassa din toalettskylt så den passar den dörr just du är ute efter. Här på sidan finner du mängder med färdiga mallar som du kan anpassa eller beställa precis som de är.

Design

Du bestämmer själv designen av din skylt med eller utan vår hjälp.

Produktion

Vi tar emot din order och skylten du beställt går direkt till produktion.

Leverans

Så fort skylten är färdig läggs den på lådan och droppar snart ner i din brevlåda.

Be om en offert

Eller ring oss på 08-31 87 02

Offertförfrågan

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Välj material efter miljö och budget

För wc skyltar är det främst tre material vi brukar använda oss av; plastlaminat, aluminum och mässing. Vad passar då bäst? En kombination av budget och miljö skulle vi säga.

toalettskylt i plastlaminat
Plastlaminat

Detta är det billigaste materialet, men ändå nödvändigtvis inte ett dåligt val för en wc skylt även när budgeten är hög. Materialet lämpar sig väl i miljöer med moderna material- och färgval. Detta är ett vanligt val i moderna kontorsmiljöer. Vanligaste färger är svart bakgrund med vit text och vit bakgrund med svart text - men det finns mängder av fler färger att välja mellan om du så önskar.

wc skylt alu2
Aluminium

Stilrent material som går att få med bakgrund både i rå aluminum och med tryck. Detta material lämpar sig mycket väl för kunder som har ett specifikt krav på wc-skyltens färg, t ex för att passa in i ett företags grafiska profil eller färgskala i lokalen. Vi digitaltrycker direkt på skylten och kan därför ordna i princip vilken färg som helst. Detta material lämpar sig till utseendet väl för lokaler i modern arkitektur och är även ett bra val till offentliga miljöer då det är mycket slitstarkt och hållbart. Aluminum är ett något dyrare material än plastlaminat.

wc skylt i mässing
Mässing

Vårt mest klassiska och exklusiva material. Ett givet val om din toalettskylt skall sitta på t ex en spegeldörr i en klassisk miljö. Att tillverka en mässingsskylt är till stor del fortfarande ett hantverk. Vi graverar text och eventuella symboler och fyller sedan gravyren med lackfärg för hand. Resultatet blir en riktigt vacker skylt som håller många många år.

Och utseendet då?

Även här är möjligheterna oändliga! Låter det jobbigt? Lugn, för att inspirera och göra det enkelt för dig att beställa din toa skylt har vi på Skyltcentralen tagit fram en mängd mallar som du finner här på sidan. Alla dessa leder direkt in i vårt designverktyg, där du kan göra små eller stora förändringar, eller bara låta dem vara precis som de är. Vissa passar på att lägga till något för att göra sina toalett skyltar lite mer roliga.

Generellt kan man dela upp de olika varianterna på utformning i följande:

Textsskylt
En variant där hela budskapet står skrivet i textform direkt på skylten, t ex WC Dam, WC herr osv. Denna utformning brukar vara vanligast på wc-skyltar i mässing monterade i klassiska lokaler, men fungerar givetvis på alla material. De som beställer dessa skyltar brukar vara ute efter något så stilrent som möjligt. Nackdelen med text kan t ex vara att en besökare inte förstår språket på skylten.

Ikonskylt
Denna skylt är baserad på ikoner med eller utan kompletterande text. Resultatet blir en skylt som är lätt att känna igen för personer från hela världen. Skyltcentralen har ikoner för Dam, Herr, RVC och självklart också den allt mer vanliga symbolen för icke-binär.