Varför skylt- centralen?

Ja, varför välja oss?

Skyltcentralen är ett skyltföretag i Stockholm som tillverkar prisvärda skyltar för alla behov. Från vårt breda sortiment beställer kunder från hela landet allt från dörrskyltar i mässing, märkskyltar för El- och VVS-företag till stora fasadskyltar. Hos oss är beställningsprocessen enkel, och du väljer själv hur delaktig du vill vara. Designa din skylt direkt på vår hemsida eller låt oss ta hand om hela processen, du väljer själv!

Hur blir en skylt till?

Ja hur går det till?

När din order är lagd, schemaläggs den och går till vår produktionanläggning. Där producerar vi dina skyltar ihop med andra beställningar på samma material, och kan på så vis hålla våra priser låga. Tack vare stordriftsfördelarna har vi inga startavgifter eller minimiordrar. Alla är välkomna!

Rätt material för ditt behov

Vilket material skall jag välja?

Vi tillverkar skyltar i en mängd olika material som du finner här ovan. Inget är egentligen bättre än det andra utan varje material passar en skylt för ett visst behov. Ibland styr priset, ibland hållbarheten, ibland utseendet. Klicka på respektive material ovan för att läsa mer om dess egenskaper!

Branschskyltar

Behov för just din verksamhet

Alla företag har sina behov. För att göra det enkelt har vi satt ihop informationssidor som samlar alla produkter vi kan erbjuda just din bransch.

Steg för steg

Design

Du bestämmer själv designen av din skylt med eller utan hjälp.

Production

Vi tar emot din order och skylten du beställt går direkt till produktion.

Leverans

När skylten är färdig postas den och droppar snart ner i din brevlåda.

Välj en skyltleverantör som passar dig

På Skyltcentralen kan du lita på att vi tar varmt hand om dig. Det som särskiljer oss från de flesta andra skyltföretag är att vi själv låter dig bestämma hur delaktig du vill att vi skall vara i processen.

Beställ själv på webben

Vi har utvecklat ett användarvänligt beställningsverktyg, där du som kund helt själv kan göra din beställning. Om du vill, hjälper våra layoutmallar dig igång att skapa din skylt precis så som du vill ha den. När du är nöjd, lägger du din order i varukorgen och betalar direkt här på sajten på kort eller via faktura. Din order går sedan direkt till vår produktionsanläggning och skickas sedan till dig. Vi vidareutvecklar ständigt vårt beställningsverktyg och vår målsättning är att inom kort kunna erbjuda hela vårt sortiment för direktbeställning via webben.

Skicka in färdigt original

Föredrar du att själv designa dina skyltar i exempelvis Illustrator eller Corel draw går det självklart utmärkt att skicka dina original direkt till oss. Skicka jobbet till oss så ger vi dig snabbt en prisuppgift. Låter allting bra lägger vi ordern för produktion.

Låt oss designa

Vi hjälper gärna till i hela processen för kunder som föredrar det. Beskriv dina behov och idéer och låt oss skapa ett designförslag åt dig. När du är nöjd, producerar vi dina skyltar och skickar till dig.

Be om en offert

Eller ring oss
08 - 31 87 02

Offertförfrågan

Beskriv vad för skylt du är ute efter