Anpassningsbara produkter

Behöver du numrera bostadsrättsföreningens parkeringsplatser eller märka upp företagets förhyrda plats? Skyltarna nedan finns både i plast och aluminium och går att anpassa och beställa direkt här på sidan.

Tillverkning & Material

Vi utgår från två olika råmaterial när vi producerar parkeringsskyltar; aluminium och plast. Valet av material avgörs beroende på användningsområde och budget. Vi värdesätter produkter och tillverkningsmetoder med låg miljöpåverkan.

Kontakta oss gärna för vidare information om tillverkning och material.

tvakantsvikt aluminiumskylt

Kantvikt aluminium

Kantvikta skyltar används ofta då skylten skall monteras på stolpe. Motivet skrivs ut på vinylfolie med eller utan reflektion. För att dessa parkeringsskyltar ska tåla en riktigt tuff utomhusmiljö – regn, rusk och starkt solljus – lamineras skylten. Med ett reflekterande material kommer skyltarna dessutom att synas på natten.

Fräst aluminium

Perfekt för skyltar i färg som skall monteras på t ex en vägg eller ett räcke. Monteras med skruv eller dubbelhäftande baksida.

plastlaminatskylt

Plast

Mycket prisvärda skyltar med god hållbarhet. Lämpar sig då skylten inte skall vara allt för stor och inte behöver fler än två färger. Monteras vanligtvis med skruv.

Leverans

Inom hela Sverige

Vi levererar skyltar över hela Sverige – beställ er skylt och få den levererad till er dörr!

Lagerförda standardskyltar levereras inom 3-5 arbetsdagar.

Skräddarsydda skyltar levereras inom 8-10 arbetsdagar.

Samtliga skyltar levereras färdiga för er att montera. Vid beställning av skyltar för stolpmontage finns alltid möjlighet att köpa till stolpfäste och skyltar med skruvhål levereras alltid med tillhörande skruvar.

Be om en offert

Eller ring oss på 08-31 87 02

Offertförfrågan

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Hittar du inte den rätta skylten?

Inga problem! Designa er unika skylt eller låt oss skapa den utifrån er grafiska profil. Möjligheterna är oändliga!

Skyltar anpassade efter er grafiska profil

Stärk företagets varumärke med parkeringsskyltar utformade efter er grafiska profil, med logotyp och valfri text. Till skillnad från många andra leverantörer kan vi trycka enligt era Pantone-färger, vilket innebär att vi kan komma så nära era färger som möjligt. Vi hjälper er genom hela processen och sätter er prägel på skylten.