Designa egna namnbrickor

Hos oss på Skyltcentralen har ni möjlighet att snabbt och enkelt skräddarsy era namnbrickor online, helt efter egna önskemål och er grafiska profil. Ni designar enkelt era egna namnbrickor genom att välja material, form, färg samt text.

Namnbrickor i metall

För dig som vill ha en riktigt exklusiv känsla erbjuder vi namnbrickor i metall - mässing och aluminium. Beställ direkt på webben eller kontakta oss i formuläret nedan om du önskar logo eller speciellt utseende.

Vi hjälper dig

Eller ring oss
08-318702

OFFERTFÖRFRÅGAN

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Tre sorters material

Skyltcentralen erbjuder ett brett utbud av namnbrickor för alla verksamheter och tillfällen. Namnbrickor som tål att arbetas i och som håller hög standard är en av de saker som vi är riktigt bra på. Vi utgår från tre olika råmaterial när vi tillverkar namnbrickor, vanligtvis i oval eller rektangulär form.

Namnbrickor, printad metall Välj mellan silver- eller guldfärgade namnbrickor. Det här alternativet ger möjlighet till såväl 4-färgstryck som gravyr av logotyp.

Namnbrickor, printad plast 4-färgstryck 4-färgstryck

Namnbrickor, lasergraverad plast Det billigare alternativet för dig som enbart vill ha 2-färgstryck och en namnbricka i hållbart material. Vi laserskär skylten vilket möjliggör i princip vilken form och storlek som helst. En namnbricka i lasergraverad plast lämpar sig extra bra inom vården då den är slitstark och klarar av mycket aktivitet utan att tappa kvalitet.

Fästmetoder

nål fästmetod

Säkerhetsnål Det vanligaste sättet att fästa namnbrickan på är med den klassiska säkerhetsnålen. Den är utformad ungefär som en säkerhetsnål och sitter fäst på baksidan av namnbrickan.

magnet fästmetod

Magnet På senare tid har det blivit allt vanligare att välja en namnbricka med ett magnetiskt fäste. Det fästet har en lös magnet på plaggets insida som håller fast namnbrickan på plaggets utsida. Detta är ett perfekt val för verksamheter som använder sig av kläder som man inte gärna sätter en nål i. Exempel på sådana branscher är hotell, restaurang och butik.

militärklämma fästmetod

Militärklämma Namnbrickor används också ofta inom vården och i dessa fall lämpar sig en militärklämma bra, då den är lätt att fästa i skjorta och läkarrock.