Nöjda kunder med mässingsskylt i specialmått

mässingsskylt venezuelas ambassad
Mässingsskylt till Newgen
dörrskylt mässing
mässingsskyltar

Be om en offert

Eller ring oss på 08-31 87 02

Vi hjälper gärna till med mässingsskyltar i specialmått, med eller utan logogravyr!

Offertförfrågan skylt med specialmått - med eller utan logo

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Varför en skylt i mässing?

Fördelar med mässing

Mässing anses av många vara det vackraste och mest klassiska materialet att tillverka skyltar i. De ger ett klassiskt och elegant intryck och håller i många år framöver. Att tillverka skyltar i mässing är ett hantverk som kräver lång erfarenhet och yrkesskicklighet. De vanligaste användningsområdena för mässingsskyltar är dörrskyltar, entréskyltar och firmaskyltar.

Mässingsskyltar i egen storlek

Du kan även beställa mässingsskyltar i valfria mått direkt på siten. Klicka på en mall nedan för att börja redigera. Du kan även göra en offertförfrågan här ovan på sidan om du hellre önskar det.

Bra att veta

Våra skyltmakare tillverkar din skylt med största kärlek och omsorg. Även om en del av arbetet idag utförs med hjälp av maskiner handlar det fortfarande om ett omfattande hantverk som tar många år att lära sig. Våra gravörer har lång erfarenhet inom yrket och vi vågar lova dig ett fantastiskt slutresultat.

Skyltarna tillverkas på måttbeställning genom att vi sågar fram ert önskade mått ur mässingsplåten. I vår datorstyrda gravyrmaskin graverar vi sedan in önskad text eller logotyp med roterande gravyr. Detta innebär att ett gravyrstål under rotation i hög hastighet fräser bort material i plåten.

När graveringen är klar, fyller vi gravyren med lackfärg. Svart är den vanligaste färgen, men vi blandar gärna till en färg som matchar färgerna i er logo och grafiska profil.

Skicka över din logo så tar vi en titt på vad vi kan göra. Helst vill vi ha logon i formaten PDF eller EPS, i så kallat vektoriserat format. Har du färgkoder för logon, i till exempel CMYK eller Pantone-format, skicka gärna med även dem. Givetvis kan du vara helt lugn om du känner dig osäker kring format och färgkoder, hör av dig så löser vi det.

Alla våra mässingsskyltar klarlackeras för lång hållbarhet i vårt nordiska klimat. Minimal skötsel krävs, tvätta rent skylten ibland med ett milt rengöringsmedel så håller den sig fin i många år.

Vanligaste fästmetoderna för dessa skyltar är antingen skruvhål eller dubbelhäftande baksida. Dubbelhäftande fungerar för små till medelstora skyltar och är en bra lösning om de skall sitta i en känslig miljö där man t ex inte får skruva i dörrarna.

För att ge en ytterligare exklusiv känsla har vi även möjlighet att fasa kanterna på skylten för de kunder som önskar detta.