Varför köpa en skylt av oss?

Vi skräddarsyr en skylt för just ditt behov

Designa skyltarna i ett utseende som passar dörrarna i just er fastighet. Vi erbjuder mängder av materialfärger och typsnitt. Skyltarna tillverkas i ett mycket slitstarkt plastlaminat i akryl och fästes med skruv eller genom dubbelhäftande baksida. Vår laser skär ut skyltarna direkt ur materialet vilket möjliggör en helt valbar form och storlek.

Steg för steg

Design

Du bestämmer själv designen av din skylt med eller utan vår hjälp.

Produktion

Vi tar emot din order och skylten du beställt går direkt till produktion.

Leverans

Så fort skylten är färdig läggs den på lådan och droppar snart ner i din brevlåda.

Hur är lägenhetsnummer uppbyggda?

Vid första anblick kan tyckas att lägenhetsnumren inte har någon bakomliggande logik, men systemet är faktiskt ganska enkelt.

Numren består av fyra siffror. Våningsplanet anges av de två första siffrorna och den våning som entrén ligger på döps till 10. Numret ökar sedan med 1 för varje våningsplan upp i huset man kommer, dvs 11, 12, 13 osv. Har huset källare, kallas dessa våningsplan för 09, 08 osv.

De efterföljande två siffrorna anger lägenheterna. Den lägenhet som ligger först till vänster om trappan får numret 01. Man fortsätter sedan medsols, så nästa får 02 osv.

Tänk på att många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har interna lägenhetsnummer, som bland annat används för pantsättning och administration. Dessa nummer är oftast mycket äldre än de fyrsiffriga lägenhetsnumren och används oftast parallellt.

Be om en offert

Eller ring oss på 08-31 87 02

Offertförfrågan

Beskriv vad för skylt du är ute efter

En del lägenhetsnummer skyltar har en linje som går som en ram runt omkring, så den ser ut som en liten tavla. Vanligtvis är denna ram i samma färg som bokstäverna och siffrorna, svart ӓr den mest populära färgen. Man kan välja mellan olika material, ӓven om plast eller metall ӓr de vanligaste. I de flesta trappuppgångar har man också andra skyltar, kanske en som visar var nödutgången är eller trapphuset. Då kan det vara snyggt med lägenhetsnummer skyltar som följer samma stil, så att det hela matchar ungefär som man gӧr inne i lägenheten.

Även om det faktiskt är lag på att ha lägenhetsnummer skyltar så kan det också vara till stor hjälp för enskilda individer. Det är svårare att göra ett misstag med post, leveranser och andra personliga saker. Därför ligger det i ens eget intresse att lägenheten är märkt på ett klart och tydligt sätt så att vem som helst kan hitta fram till rätt adress.