Varför beställa en gårdsskylt av oss?

Vi på Skyltcentralen erbjuder ett brett urval av gårdsskyltar. Vårt sortiment sträcker sig från vackra smidesskyltar till mässingsskyltar. Osäker på vad du ska välja? Lugn, inga problem. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag som passar din gård!

Steg för steg

Design

Du bestämmer själv design av din skylt med eller utan hjälp.

Produktion

Vi tar emot din order och skylten du beställt går direkt till produktion.

Leverans

När skylten är färdig postas den och droppar snart ner i din brevlåda.

Be om en offert

Eller ring oss
08-318702

OFFERTFÖRFRÅGAN

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Lite att tänka på

På en gård finns det många användningsområden för en bra skylt, de är ju ofta stora och fulla av olika platser och vrår. Samtidigt kan det vara flera stycken som arbetar på en gård, och det gäller att märka allt på bästa sӓtt. Även om det bara är familjen så sprider det trevnad och gör arbetet mer effektivt när man har ett urval av snygga gårdsskyltar.

Det ӓr vanligt att ha en snygga gårdsskyltar som visar upp gårdens namn och eventuellt ett emblem eller bild som beskriver verksamheten, typ en gårdsskylt häst. Dels fungerar det som vägvisare, för leveranser eller besökare till gården. Men det är också en form av reklam, speciellt om man säljer en del av sin produktion eller har andra aktiviteter som är öppna för allmänheten. Många passar på att inkludera lite extra text på just denna skylt, kanske ett Välkommen till eller öppettider för besökare.

Förutom namnet så kan det vara bra att ha gårdsskyltar som beskriver vilka produkter man erbjuder eller vilka aktiviteter som finns. Många tar chansen och svänger in om de ser en intressant skylt, eller så lägger de gården på minnet och kommer tillbaka en annan dag. Det är få gårdar idag som klarar sig enbart själva, de flesta kombinerar med någonting som involverar allmänheten. Gårdsskyltar trä kan vara ett bra sätt att sprida sin information till andra.

Men det behövs även gårdsskyltar för själva aktiviteten. Kanske vad som försigår i de olika ladorna och uthusen, en skylt skafferi eller foder, namnet på de olika hästarna eller andra djur man har i ladugården, och så vidare. Precis som med skylten med namnet och verksamhetens öppettider så kan man utforma och designa dessa på ett sätt som reflekterar familjens och gårdens stil, något personligt som smälter in i omgivningarna på ett naturligt sätt.