Dörrskyltar i mässing

Här under finner du vårt breda sortiment av dörrskyltar i mässing (andra material finns längre ned på sidan). Klicka på en skylt för att ange text som skall graveras.

Olika typer av dörrskyltar

Vart leder dörren? Olika dörrar kräver olika skyltar. En dörrskylt kan vara allt från en toalettskylt till en "ingen reklam"-skylt. Här kan du välja på några olika kategorier av dörrskyltar. Denna sida innehåller även förslag på skyltar som andra kunder har designat och beställt.

Varför beställa av oss?

Vi hjälper dig att hitta rätt!

Att skapa en dörrskylt är inte alltid så lätt, olika material har olika begränsningar och egenskaper. Vi på skyltcentralen kan utifrån dina förutsättningar hjälpa dig genom skylt-djungeln. Med vårt breda utbud av produktionsmetoder och material kan vi skapa en skylt som passar dig.

Vet du exakt vad du är på jakt efter så fixar vi det direkt åt dig!

Steg för steg

Design

Du bestämmer själv design av din skylt med eller utan hjälp.

Produktion

Vi tar emot din order och skylten du beställt går direkt till produktion.

Leverans

När skylten är färdig postas den och droppar snart ner i din brevlåda.

Be om en offert

Eller ring oss
08-318702

OFFERTFÖRFRÅGAN

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Specialskyltar

Nedan finner du specialprodukter som passar till t ex dörrmontage.

Lite att tänka på

Dӧrrskyltar ӓr också ett sӓtt att visa vem som bor i huset eller vilket fӧretag som håller till dӓr. Ibland inkluderar man gatuadressen fӧr att vara riktigt tydlig, speciellt om det finns risk fӧr misstag med att hitta fram.

När du designar din dörrskylt behöver du fundera över tre saker; 1) Material 2) storlek och 3) fästmetod.

Material
Materialet styrs till stor del av omgivningen, är dörren inomhus, utomhus eller i en trappuppgång? Vad är det för stil i omgivningen.

Storlek
Att uppskatta hur stor en dörrskylt skall vara är lättare sagt än gjort. Det finns tre vanligt förekommande bredd storlekar på dörr, 70, 80 och 90cm. Vill du ha en rektangulär skylt rekommenderar vi att bredden är 2 till 3 gånger stå lång som höjden, exempel storlekar 200x100mm, 300x100mm, 450x150mm. För att en kvadratisk skylt skall synas på avstånd rekommenderas att den är större än 150x150mm.

Fästmetod
Vad är dörren gjord av för material? Vill du inte göra åverkan på dörren så bör du undvika skruvar. Skruvar som fästmetod gör sig inte heller bra ifall dörren är gjord i metall. För metalldörrar rekommenderar vi fästmetoden dubbelhäftande baksida. En dubbelhäftande baksida är en allround lösning som tillfredställer de flesta behoven. Är det en temporär skylt och dörren har gammalfärg finns det risk att färgen åker med när skylten tas ner. För temporära skyltar rekommenderar vi sugproppar eller magnet.

Vill du ha fler frågor angående valen av din skylt, så hör av dig till oss på Skyltcentralen som hjälper vi dig.