Varför beställa av oss?

Vi hjälper dig välja rätt lösning

Hos Skyltcentralen får du hjälp och vägledning i valet av lösningar kring din butiksskyltning. Vi har ett brett sortiment och kan erbjuda allt från fasadskyltning till öppettider-skyltar, fönstervinyl och mindre exponeringsskyltar.

Steg för steg

Design

Du bestämmer själv design av din skylt med eller utan hjälp.

Produktion

Vi tar emot din order och skylten du beställt går direkt till produktion.

Leverans

När skylten är färdig postas den och droppar snart ner i din brevlåda.

Be om en offert

Eller ring oss
08-318702

OFFERTFÖRFRÅGAN

Beskriv vad för skylt du är ute efter

Lite att tänka på

I en butik finns det behov av flera olika sorters skyltar, på ett antal ställen. Till att börja med måste det finnas en snygg och väl utformad entréskylt. Kunderna måste veta vad man säljer och när butiken är öppen, samt annan relevant information. Beroende på vilken sorts verksamhet det är så bör skylten vara stor och iögonfallande eller helt enkelt en liten skylt på dörren.

Hur man utformar skylten kan göra stor skillnad, och likaså vilka färger man väljer. Därför är det alltid bra att ta sig tid och tänka efter innan man beställer en butiksskylt. Det kan vara skillnad mellan olika branscher. En typ produkt marknadsförs inte på samma sätt som en annan, och därför måste även ens butiksskyltning vara anpassad till detta. Istället för att bara ha text på skyltar butik kan man även sätta dit en symbol, kanske sin logo eller något annat som beskriver företaget.

Tänk på att affärsskyltar måste synas, ibland från långt håll. En något större skylt kan göra mer nytta än en liten, återigen beror det naturligtvis på var butiken befinner sig och vilken sorts kunder man har. Men en butik använder också inomhusskyltar, på flera olika ställen. Det kan vara skyltar som beskriver varorna, speciellt viktigt om man har ett stort urval. Var kassorna finns och annan liknande information. Eller så handlar det om tillfälliga budskap- kanske en butiksskylt som visar vilka produkter är på extrapris.

Butiksskyltar tjänar alltså olika syften. Dels vill man annonsera sitt företag samtidigt som man ger information till kunderna. Välj en skylt som passar för ändamålet, och fokusera på en färg och skrift som kommer att visa att detta är en unik butik. Ge kunderna all den information de behöver, och lite till, med bra, tydliga skyltar. Visa upp butiken från sin bästa sida och gör ett gott intryck.